Щоденник Яни Беломоіної. Успіхи в Канаді та плани на найголовніші старти сезону.

Цими вихідними в Канаді відбувся черговий етап Кубку Світу з маунтенбайку. Враження нашої супер-зірки, Яни Беломоіної, яка в запеклій та красивій боротьбі змогла заїхати на подіум - до вашої уваги.

 

Канада.

Для мене ця країна асоціюється з велетенськими масштабами, хайвеями, простором - тут все не так, як в Європі. Зараз, після повернення на континент, навіть улюблена Швейцарія видається такою маленькою, наче щось на тебе давить. Після двох тижнів підготовки за океаном, змагань та нескінченних переїздів, здається, що я повернулася із космосу )))

 

Траса.

Траса в Канаді ох яка не проста! Тут є де показати клас на техніці, є складні та довгі підйоми, сюди приїжджають найсильніші гонщики з усього світу.

 

Поки моя фізична форма тільки підходить до оптимальних “бойових” кондицій, використовую всі доступні можливості для того, щоб поборотися за високі місця на подіумі. З кожним роком, з кожним стартом та кожним обертом коліс я відчуваю, як зростає та вдосконалюється моя техніка! Багато працюю над швидкими та правильними спусками та різними технічними елементами. Це дуже виручає мене на будь-яких трасах. Ще багато над чим працювати (межі досконалості просто немає :D), але вже зараз можу сказати, що техніка, швидкість та витривалість на підйомах - мої козирі в цій грі.

Ними я і скористалася під час останнього етапу в Канаді.

 

Перегони.

Перед основним заїздом треба учасники проїжджають “коротку гонку” (short race), за результатом якої вже вибудовуються стартові позиції на основних стартах.

У short race я приїхала лише на 11 місці, тож наступного дня стартувала з другого ряду. Взагалі цього року у мене реально провали зі стартом… А, якщо ви колись брали участь навіть у аматорських перегонах, то знаєте, як потім складно добирати! На це ідуть всі сили і так було зі мною цього разу.  

Отже, все по черзі.

Після першого кола я відкотилася на 18 місце і лише думка, що це тільки початок давали сил та наснаги боротися далі. Тут головне не втрачати голову і правильно розрахувати свої сили на всю дистанцію. Так, крок за кроком, за коло до фінішу я була вже в 10 секундах від третього місця. Але, на жаль, вже не залишилося сил для сильного фінішного ривка.

Ще за кілометр до фінішу впала на технічному елементі і трохи забила м’язи, але мала достатній зазор, щоб зберегти свою 4ту позицію.

Плани.

Зараз маю видохнути та перепочити після переїздів та перельотів. В ці вихідні планую проїхати перегони у Швейцарії, Swiss Cup, потім рушаємо штурмувати фінальний етап Кубку Світу у Франції.

Після Франції - повертаємося в Швейцарію вже на Чемпіонат Світу.

Планів багато, хочеться, щоб фізично нічого не стало на заваді і форма дійшла до своїх оптимальних показників.

 

Дякую, що ви зі мною! Насправді, підтримка вболівальників неймовірно важлива. Саме ви даєте сил, коли їх вже майже немає, неодмінно надихаєте на подвиги та нові звершення.

Надсилаю вам промені подяки :*

 

Катайтеся на велосипеді, слідкуйте за спортивним світом та не перемикайтеся!

Почуємося :)

 

Ваша Яна Крихітка Беломоіна <3

Схожі статті

Щоденник Яни Беломоіної. Vol.3
Щоденник Яни Беломоіної. vol2
Щоденники Яни Беломоіної

Прокоментувати статтю