Вітаю всіх своїх фанатів та вболівальників!

На деякий час я, здавалось би, випала з життя - не заходжу в соц.мережі та особливо ні з ким не спілкуюся. Але отримую так багато повідомлень із запитаннями: "Як життя, Яно? Які плани? Який календар перегонів?", що не можу не відповісти :)

Насправді, я нікуди не зникла - я тут, поруч із вами, хоча нас і розділяють, мабуть, вже тисячі кілометрів. 

Декілька днів була в Україні - насолоджувалась перебуванням дома та спілкуванням з рідними. Коли ти так багато часу проводиш в поїздках по всьому світу, саме ці моменти насправді безцінні.

Після кубку світу в Андоррі, де я завершила гонку 6-ою, ми дуже оперативно повернулися на Батьківщину - тут на нас чекав Чемпіонат України в Чернівцях.

Ця гонка виявилась зовсім не легкою - траса була ускладнена дощем, який поливав весь минулий тиждень, тож в лісі на гонщиків чекало болото та слизьке покриття. Під час заїзду у мене виникли деякі проблеми з велосипедом, а до того ще й двічі упала. Рада, що не отримала серйозних ушкоджень та завершила перегони на рідній землі першою. 

Щаслива та трохи побита повернулася ще на декілька днів додому :) 

Час в Україні пролетів надзвичайно швидко! Але я встигла побачити моїх, найрідніших в цілому світі, людей - це головне. 

Зараз вже в аеропорту. А зовсім скоро буду в Канаді, де 10-12 серпня стартуватиме наступний етап кубку світу.

Сподіваюся, що матиму достатньо часу на відновлення після переїздів та перельотів, добре акліматизуюся і гарно вивчу трасу.

А поки що бажаю вам гарного дня - залишаємося на зв’язку!

Схожі статті

Щоденник Яни Беломоіної. Vol.4
Щоденник Яни Беломоіної. vol2
Щоденники Яни Беломоіної

Прокоментувати статтю