Squirt Low-Temperature Chain Lube мастило для низьких температур

 

Зимові покатеньки на велосипеді можуть бути захоплюючими і пригодницькими. Для тих, хто намагається має намір кататись в ожеледицю, по снігу чи взагалі в умовах низьких температур, Squirt Low Temp Lube - це ваш найкращий вибір для ланцюга велосипеда.

Squirt Low Temp Lube - це варіація відомого бестселера Long Lasting Chain Lube, спеціально розроблена для ефективного змащування ланцюга в умовах, коли температура опускається нижче 0 °C. Це мастило має ряд переваг, які роблять його незамінним для велосипедистів, що вирушають в зимові пригоди.

 

Як це працює:

Коли температура падає нижче нуля, частинки воску в стандартних мастилах твердіють, що призводить до шуму, зносу та погіршеного зчеплення.

Squirt Low Temp Lube розроблено з урахуванням цих факторів. Воно має модифіковану точку застигання, завдяки чому може ідеально змащувати ваш ланцюг при низьких температурах, забезпечуючи його довготривалу безшумність та чистоту. Це мастило містить різні види воску, спеціально підібрані для оптимального змащування та зчеплення.

Переваги:

  1. Squirt Low Temp Lube гарантує надійне змащування вашого ланцюга, навіть при низьких температурах, що підвищує загальну продуктивність вашого велосипеду взимку.

  2. Це мастило можна використовувати замість вашого звичайного Squirt Chain Lube, що робить його додатково зручним для переходу на зимовий сезон.

  3. Незалежно від того, який велосипед ви використовуєте, Squirt Low Temp Lube підійде для вашого ланцюга.

  4. Доступне у флаконах 15 мл та 120 мл

Кататись взимку тепер ще простіше, якщо ви обираєте низькотемпературне мастило для ланцюга Squirt Low Temp Lube.

Схожі статті

Нарешті він з'явився! Нашумілий Squirt вже в магазині!
Неймовірні сезонні знижки на герметик Squirt!
ONRIDE PRO мастило для ланцюга велосипеда

Прокоментувати статтю