Про "нього" вже чули всі... Як? Ви ще не чули?

Новий бренд серед велохімії - Squirt пропонує продукти, що зовсім не схожі за аналоги.


В першу чергу це надзвичайне мастило для ланцюга Squirt Chain Lube, напис на пляшці якого "Long Lasting" підказує, що змазка працює дуже довго без повторних змащувань. Дані властивості забезпечені основою мастила - парафіном (Wax). Завдяки особливостям парафіну, мастило повністю відштовхує бруд і пил та дуже довго не випрацьовується (до 650 км на MTB та до 850 на шосе).

Однією зі специфік нанесення мастила, щоб воно працювало "правильно", є абсолютна чистота трансмісії. Потрібно обов'язково очистити ланцюг від старої або заводської змазки, також дуже добре відчистити передні і задні зірки та ролики перемикача. До того ж, нанесення потрібно виконувати завчасно перед поїздкою двічі з інтервалом в 10 хвилин (після того як волога з попереднього нанесення випарується).

Проте, виробник сповіщає, що після такого якісного чищення трансмісії та нанесення мастила Squirt, повторне чищення не потребується і до наступного нанесення змазки, тобто її можна наносити поверх старої.

Серед мастил Squirt також є особлива змазка "Low Temperature" для холодних умов, яка працює значно краще звичайних мастил за температур нижче 5°С.

Мастила Squirt продаються об'ємом 15, 120 та 500 мл.


Для очищення трансмісії Squirt радять власний особливий дигризер Bike Cleaner, концентрат якого можна використовувати як очисник трансмісії (при розведенні 1:3), а також як миючий засіб для велосипеда (при розведенні 1:25). Даний дигризер працює дуже швидко та гарно розчиняє навіть застарілий бруд без необхідності "вимочування" в ньому.

Також є вже і готові (розведені) шампуні в пляшці з розпилювачем, яким значно зручніше користуватись для чищення байку.


Також асортимент Squirt включає особливий герметик, який, як зазначає виробник, здатний герметизувати проколи та порізи розміром до 10 мм, що є суттєвою заявкою до конкуренції з відомим герметиком Stan's Notubes Race Sealant.

Спеціальна формула з частками збільшеного розміру "заклеює" проколи дуже швидко, з мінімальними втратами тиску.



Придбати мастила, очищувачі та герметики Squirt можна в інтернет-магазині "Velosiped.com", а також у магазинах "ВелоКиїв" на вул. Комбайнерів 3А і "ВелоДом" на вул. Маршала Тимошенка 13А.

Схожі статті

Неймовірні сезонні знижки на герметик Squirt!
Squirt Low-Temperature Chain Lube мастило для низьких температур
Новий Smart Sam 2017 вже в продажу!

Прокоментувати статтю