Більше покупців, більше магазинів: дані TfL показують переваги проектування вулиць для велосипедистів та пішоходів.
    
Ті, хто ходить пішки, їздять на велосипеді та користуються громадським транспортом, витрачають на 40% більше, ніж автомобілісти!
 
Дослідження компанії "Transport for London" (TfL) показує, що зміни, направлені на зручність та безпеку пересування пішоходів вулицями Лондона може значно підвищити рентабельність магазинів і кафешок, розташованих в будівлях вздовж вулиць.
 
Дослідження, проведене Метью Кармона зі школи планування Бартлеттського університетського коледжу Лондона, також показало, що люди, які ходять пішки, їздять на велосипеді чи використовують громадський транспорт, найбільше витрачаються на покупках в магазинах неподалік їх ореолу життя і пересування, кожен місяць витрачаючи на 40% більше, ніж автолюбителі.
 
Лілі Матсон, директор з транспортної стратегії TfL, зазначає: "Це дослідження з нашого нового онлайн хабу показує зв'язок між створенням приємних просторів, де люди хочуть витрачати час і розвитком малого та середнього бізнесу".
 
Дослідження показало, що в порівнянні з не оптимізованими вулицями:
 
- Кількість людей, що проводять час на переобладнаній для пішоходів вулиці зросла на 93%
- Люди проводили більше часу на вулиці, збільшивши активність на 216%, Наприклад, йдучи в магазин, вони зупиняються у кафе або замовляють тейк аут, щоб посидіти на найближчій лавці з бургером та кавою.
- Вартість оренди приміщень зросла на 7,5%, що свідчить про те, що місцеві підприємства процвітають у цьому районі
- Вартість оренди офісу зросла на 4%, що свідчить про те, що перепланування вулиць є виграшним для багатьох видів бізнесу
 
Як бачимо, перепланування вулиць з акцентом на пішоходів і велосипедистів робить їх чистішими, здоровішими та більш привітними, що заохочує більше людей до покупок на місці. Принаймні в Лондоні.

Схожі статті

З прийдешнім Новим Роком!
Більше знижок! Більше можливостей!
У місті Осло автомобільні парковки «віддали» велосипедистам та пішоходам

Прокоментувати статтю