Демісезонні рукавички української ТМ ONRIDE

Демісезонні велорукавички є важливим елементом одягу кожного велосипедиста. Такі рукавички призначені для того, щоб захистити руки від холоду, вологи та вітру, забезпечуючи гарне зчеплення з кермом та максимальний комфорт.

У цій статті ми розглянемо характеристики демісезонних велорукавичок ONRIDE.

До нової колекції увійшли три моделі:

 

Демісезонні велорукавички ONRIDE Tropic призначені для їзди в прохолодну погоду.

На зап'ясті відсутня застібка, що спрощує одягання велорукавичок. На зовнішній стороні моделі нанесено широкий світловідбиваючий принт. Зона долоні виконан з щільного матеріалу, а зона між пальцями є м'якішою, що сприяє вентилюванню рук під час активної їзди на велосипеді. На внутрішній частині велорукавичок є гелеві подушечки, що пом'якшують удари та вібрації. На пальцях розташовано спеціальне нанесення для зручної роботи з ґаджетом, не знімаючи рукавичку.

Фото моделі ONRIDE Tropic

Велорукавичик Онрайд тропік для осені

Велорукавички Онрайд для осені купити

 

Демісезонні рукавички ONRIDE Cozy мають тришаровий матеріал зверху, який дихає і захищає від вологи та вітру. На внутрішній частині долоні виконано силіконовий принт, який покращує зчеплення з кермом. Гелеві подушечки на долоні зменшують вібрації та удари під час їзди по нерівній дорозі. Велорукавички оснащенні світловідбиваючими елементами. На зап'ясті застібка велкро.

Фото моделі ONRIDE Cozy

ONRIDE Cozy велорукавички на осінь

ONRIDE Cozy купити велорукавички

 

Велорукавички ONRIDE Natty дозволяють комфортно почуватись за температури близько 5°С. Особливість: тришаровий захист від вологи та вітру, який дихає. Тканина на долоні приємна на дотик є еластичною та довго носиться. На внутрішній частині виконано силіконовий друк на пальцях та долоні для максимального зчеплення з кермом. Гелеві подушечки на долоні поглинають вібрацію під час катання. Наявні світловідбиваючі елементи на рукавичках для підвищення видимості в темну пору доби.

Фото моделі ONRIDE Natty 

Демісезонні рукавички ONRIDE Natty

Демісезонні рукавички ONRIDE Natty купити

 

На сайті Велодім ви можете ознайомитись з демісезонними велорукавичками.

Обирайте товари української ТМ ONRIDE.

Схожі статті

ONRIDE: зимові та демісезонні велоштани
ONRIDE PRO Brake - гальмівна рідина
Надходження рукавичок ONRIDE

Прокоментувати статтю