Кілька тижнів тому ми писали про французького дідуся віком 105 років, який встановив годинний рекорд, проїхавши 22 км 547 м.
 
Тоді ми казали, що 105 років — це не вирок, проте реальність не настільки чарівна. Робер Маршан, який живе на пенсію всього €900 (не заздріть, дев'ятсот євро поставлять в Європі вас на межу виживання), не може зібрати €6000 на два слухових апарати. Йому вдалось назбирати лише половину цієї суми і дізнавшись про це, містер Містлер, засновник L'Ardechoise cyclosportive, організації, яка займається велопоходами по Франції, звернувся до товариства з сімдесяти тисяч велосипедистів за допомогою.
 
Як він розповів в інтерв'ю газеті Le Parisien, Робер Маршан живе на пенсію €900 ще з віку 86 років, коли він припинив працювати і не має змоги заплатити за дорогі слухові апарати, тож допомога небайдужих конче необхідна. В перший день вдалося зібрати суму €800. Дізнавшись про пожертви, Маршан заплакав.
 
Втім, дізнавшись про пожертви, речник міської ради міста Мітрі-Морі, де живе Маршан, зайняв стриману позицію, сказавши, що має сумніви в тому, що всесвітньо відома людина, яка може поставити рекорд, живе на маленькі гроші.

Кандидат на пост мера 2014 року Лоран Пруно поставив питання: чому місто не виділило дідусеві гроші на слухові апарати? На що мер міста відповів, де-якщо Робер Маршан потребував би їх, виділення €6000 не стало би обтяжливим для міста і додав, що раніше йому пропонували слухові протези, але Маршан відмовився від них, стверджуючи, що вони йому не підійшли.
 
Містлер, який допомагає дідусеві знайти вирішення цієї проблеми каже, що Маршан знайшов слухові апарати, які йому підходять.

Схожі статті

Возраст – не помеха
Tesla платить співробітникам за те, що вони їздять на роботу на велосипедах.
Скидки на велосипеды Trek и аксессуары Bontrager!

Прокоментувати статтю