Французи з компанії Zefal літо 2016 року провели цікаво і з користю. Вони покаталися по Альпам, відвідали Hellfest в Кліссоні і побачили, як гітаристи стрибають по педалям ефектів і футсвітчам. І в них народилася ідея: чому б не зробити футсвітч для безкамерної покришки?


Нє, це жарт, звісно, бо ми не знаємо, чи є серед співробітників Zefal фанати важкої музики, але ідея с футсвітчем прямо витікає з музичного світу.

Дивіться: щоб посадити безкамерку на своє законне місце, потрібен або компресор, або спеціальний насос з двома камерами. Ти накачуєш повітря у велику камеру, а потім повертаєш ручку клапану і хр-р-ясь! Покришка зайняла своє місце зі специфічним звуком. Просто, як відібрати у Армстронга 7 титулів. Але зайдіть до будь-якого веломагазину і спитайте, чи є в них цей насос...


Пристрій Tubeless Tank працює за так само: в спеціальну камеру накачується повітря і хр-р-ясь! Навіть не треба нагинатись, щоб повернути важіль — широченна педаль визволить від 9,8 (145 PSI) до 15,6 атмосфер (230 PSI) так швидко, як професіональний спортсмен ховає шприці від антидопінгової комісії.

Вироблено у Франції. Пристрій постачається зі зйомником клапанів Presta і не потребує ніяких елементів живлення. Якість Zefal доступна за €79,95.

Схожі статті

Поповнення асортименту Zefal
Нове надходження компонентів KLS
Справжня чорна п'ятниця - у нас!

Прокоментувати статтю