Тримач смартфона для велосипеда: ONRIDE Holder 20, 30, 40, 50.

onride holder тримач телефона на велосипед

На фото тримачі смартфонів для велосипеда ONRIDE Holder

 

Смартфон вже давно став невід’ємною частиною нашого життя. Він потрібен нам навіть під час їзди на велосипеді, при чому не десь в рюкзаку, а перед очима. Ніхто не хоче пропустити важливий дзвінок чи повідомлення. Крім того, телефоном зручно користуватися як навігатором чи велокомп’ютером. Тому надійне та зручне кріплення, яке дозволяє постійно тримати смартфон у полі зору під час їзди, це must have для кожного велосипедиста. 

У 2021 році бренд ONRIDE презентує оновлений модельний ряд аксесуарів для велосипедів, серед яких є чотири моделі тримачів гаджетів — Holder 20, 30, 40 та 50. Усі вони мають корпус, виготовлений з легкого та міцного алюмінієвого сплаву. Вага аксесуару становить усього 100 г. 

Тримач смартфона Onride Holder 20

На фото тримач ґаджета ONRIDE Holder 20

 

Ключові вузли конструкції виконані якісно. Вони здатні витримувати значні вібраційні навантаження під час їзди по неякісному асфальту та бездоріжжю та розраховані на тривалий період експлуатації. 

Тримачі підходять для телефонів шириною від 68 до 95 мм. Тобто вони надійно фіксують гаджети з розміром екрану від 5 до 7 дюймів. Завдяки універсальному кріпленню тримач можна кріпити як на виносі, так і на кермі. 

Зручно, коли смартфон знаходиться посередині, проте значна частина велосипедистів віддає перевагу розташуванню зліва або справа. Універсальність кріплення в тому, що його можна зафіксувати горизонтально або вертикально на трубах діаметром 20-36 мм, тобто практично на будь-якому кермі та на більшості виносів округлої форми. 

У комплекті з кожним тримачем йдуть два шестигранники для фіксації та регулювання, тож вам не доведеться шукати чи купувати додаткові інструменти. Разом із алюмінієвим корпусом тримача ви отримаєте пластикові ущільнювачі, які збережуть компоненти вашого велосипеда від подряпин. 

Накладки досить щільно надягаються на металеві деталі кріплення, тож під час демонтажу чи зберігання тримача можна не боятися, що вони відпадуть і загубляться. На те, щоб встановити аксесуар, у вас піде 3-5 хвилин, навіть якщо раніше ви ніколи цього не робили.

Передбачено два варіанти кріплення тримачів на кермо — звичайне та аеродинамічне. Звичайне передбачає фіксацію смартфону під кутом, що дозволяє переглядати інформацію на ньому під час їзди на сітібайку чи хардтейлі, тобто на велосипеді, геометрія рами якого передбачає пряму посадку. Якщо ж ви є власником шосейного байка або гревела, то вам підійде аеродинамічний варіант кріплення. У цьому випадку екран гаджета буде розташований паралельно до дорожнього покриття. 

Onride Holder 30 тримач смартфона на велосипед

На фото тримач телефона ONRIDE Holder 30

 

За рахунок того, що при агресивній посадці ви нахиляєтеся над кермом, користуватися смартфоном буде максимально зручно. При цьому конструкція із закріпленим в ній телефоном не створюватиме перешкод для потоку повітря під час їзди на високій швидкості.

Якщо говорити про ключові відмінності між чотирма моделями тримачів гаджетів від ONRIDE, то їх можна групувати у дві пари, які мають схожий дизайн, але різний функціонал. 

Тримачі ONRIDE Holder 40 та 50 виконані у чорному кольорі. Гумові ущільнювачі у цих двох моделях присутні тільки з боків і тримаються на клейовій основі. Свою роль вони виконують добре — захищають телефон від подряпин і допомагають надійно його зафіксувати. 

Onride Holder 40 тримач гаджета

На фото тримач гаджета для велосипеда ONRIDE Holder 40

Проте наклеєні гумові підкладки значно програють у тривалості експлуатації порівняно з фіксованими ущільнювачами в тримачах ONRIDE Holder 20 та 30. У корпусах моделей 20 та 30 є спеціальні отвори, в які вставляються резинові ущільнювачі помаранчевого кольору. Вони виконані дуже якісно і завдяки цьому прослужать не менше, ніж алюмінієві деталі.

Додатково на пласкій стороні тримача передбачені дві гумові підкладки, що захищають корпус телефону від подряпин та відчутно амортизують ударне навантаження на гаджет під час їзди по вибоїнам. Також на аксесуар нанесено схематичний малюнок-підказку, який допомагає швидко зорієнтуватися, в яку сторону потрібно обертати фіксатор.

Ще однією особливістю ONRIDE Holder 20 та 30 є можливість доволі безпечно знімати та кріпити телефон однією рукою завдяки продуманій конструкції затискаючого механізму та фіксатора. Це актуально для велосипедистів, яким часто доводиться відповідати на дзвінки під час руху, а також для любителів робити репортажну зйомку покатеньок на смартфон. Якщо ж ви кріпите гаджет стаціонарно і не дістаєте його з тримача під час поїздки, або ж не ризикуєте відповідати на дзвінки та фотографувати під час руху, то без такого функціонала можна обійтися.

І ще один нюанс. Моделі тримачів ONRIDE Holder 20 та 40 мають фіксовану конструкцію, тоді як в Holder 30 та 50 є тріскачковий поворотний механізм, який дозволяє змінювати положення телефону під час руху на 360 градусів з кроком у 45 градусів. У моделях Holder 20 та 40 передбачено лише дві позиції — вертикальна і горизонтальна. Щоб змінити положення смартфону, потрібно за допомогою меншого з двох шестигранників, які йдуть у комплекті, послабити гвинт на пласкій стороні тримача, провернути його корпус на 90 градусів і знову затиснути гвинт.

Тримач гаджета та смартфона на велосипед ONRIDE Holder 50

На фото тримач смарфона для велосипеда ONRIDE Holder 50

Ви можете обрати одну з чотирьох моделей тримачів гаджетів ONRIDE Holder залежно від ваших потреб, але у будь-якому випадку ви отримаєте якісний та зручний аксесуар, який забезпечить надійну фіксацію смартфону та дозволить зручно користуватися ним під час поїздки.

Усі тримачі смартфонів ми зібрали за цим посиланням

Схожі статті

Заднє велосипедне світло Onride Row та Incite
Шоломи дитячі ONRIDE 2021
Велосипедні фари ONRIDE Rouse 20 та ONRIDE Rouse 30

Прокоментувати статтю