До Вашої уваги TOP-10 найдорожчих велосипедів, світу:

10. BMC Hublot Machine

Ціна 19 500 долларів

Два швейцарських бренди – виробник велосипедів BMC та виробник годинників Hublot – об`єднали свій досвід для створення ексклюзивного та стильного велосипеду під назвою BMC All Black Hublot Team Machine edition. Серія цієї моделі обмежена 30 одиницями. Всі компоненти велосипеда виконані в чорному кольорі, виготовлені з високотехнологічних матеріалів: карбон, кераміка, каучук та титан. Ця комбінація матеріалів – зв`язок між унікальними годинниками Hublot та велосипедом.

9. Beru Factor 001

Ціна 27 750 долларів

Один з найдорожчих гоночних велосипедів на сьогоднішній день. Висока ціна обумовлена поєднанням великої кількості інноваційних конструктивних особливостей зі стильним дизайном та передовими матеріалами та сплавами. Велосипед важить менше 7 кілограмів та повністю напічканий електронікою.

8 KGS “Tier 3” custom bike

Ціна 30 000 долларів

Автор цього хай-ендового велосипеда – відомий конструктор Кевін Саундерс. Байк забезпечує комфортну їзду за рахунок новітніх технологій, що використовувались при його створенні, а естетичне задоволення приносить дерев’яне оздоблення.

7 Bicyclettes De Luxe

Ціна 34 425 долларів

Його було сконструйовано французьким дизайнером Фанюелем Кренкером. Основні матеріали – хром і карбон. Ротори виготовлені німецькою компанією Trickstuff. Решта деталей можуть похвалитись не менш вражаючою родословною.

6 Chrome Hearts x Cervelo Bike

Ціна 60 000 долларів

Результат співпраці бренду Chrome Hearts та компанії Cervelo. Оскільки для виготовлення використовували вишукану шкіру, дорогоцінні метали та штучні брильянти, виробникам довелось обмежитись малочисельною серією.

5 Trek Madone 7-Diamond

Ціна 75 000 долларів

Ексклюзивний варіант велосипеда Trek Madone 5.9 було виготовлено в честь сьомої перемоги легендарного Ленса Армстронга на Тур де Франс. Велосипед прикрашено сотнею білих брильянтів та сімома штучними однокаратними брильянтами в формі цифри «7».

4 Aurumania Crystal Edition Gold Bike

Ціна 101 400 долларів

Серія, обмежена 10 екземплярами виготовлена з золота та оздоблена шкірою та кристалами Swarovski.

3 Kaws – Trek Madone

Ціна 160 000 долларів

Фішка цього велосипеда – малюнок зубів на ободах. Велосипед було створено в честь участі Ленса Армстронга в гонці Мілан- Сан-Ремо в 2009 році.

2 Trek Yoshimoto Nara Speed Concept

Ціна 200 000 долларів

Велосипед названо в честь дизайнера Нара Яшимото, який прикрасив своє творіння зображеннями героїв аніме.

1 “Butterfly” Trek Madone

Ціна 500 000 долларів

Його було спроектовано британським конструктором Дам’єном Херстом та обкатано Ленсом Армстронгом на Тур де Франс 2009. «Метелика» намагались продати на аукціоні Sotheby’s за 1,3 млн долларів, що мали піти на благодійність. Протее максимум, на який погодився покупець – 500 000 долларів. Та як би там не було, ця сума досі тримає велосипед на першому місці.

Схожі статті

Розпродаж велосипедів TREK Marlin 6
Супервелосипед від Aston Martin
Доставка велосипедів на ТО в майстерню

Прокоментувати статтю