Не так давно Essax порушила всі правила в індустрії, змінюючи те, як ми сприймаємо велосипедне сідло, яке не еволюціювало цілими десятиріччями.

Компанія запустила в виробництво виріб, який створив (і продовжує створювати) великі надії у всьому світі. Ще ніколи ніхто не робив сідла, як це, і всі почали про нього говорити.

Багато тисяч одиниць було продано потім — і як багато велосипедистів стали щасливими, вони довели, що ми були праві і це не була лише охота за увагою з нашого боку.

Saddle Essax Shark

"Акула" працює.

Для чого цей плавник?

По центру седла є плавник, який є ключом для біомеханічної перспективи. Він вказує велосипедисту, як розмістити свої сідничі кості, щоб бути надійно підтриманим у седлі. Інакше кажучи, він взаємодіє із велосипедистом, надаючи йому інформацію як сидіти.

В сотнях реальних біомеханічних досліджень, проведених для розробки цього виробу, було очевидним, що переважна більшість велосипедистів мають хибну впевненість, що сидять на седлі рівно, хоча реальність показала, що лише одна півкуля дупи надійно спирається на сідло. Тому що якщо в нормальному житті ми іноді втрачаємо кінцівки, це погіршується на велосипеді, адже посадка велосипедиста далека від натуральної для тіла людини.

Та якщо вам цього мало, "Акулу" спочатку замислювали як терапевтичне рішення проблем тисяч велосипедистів, які встають із сідла, щоб реалізувати більшу потужність, та не тому, що у вас з'являється ще одна точка опори на велосипеді, бо вона не з'являється, а тому, що тепер внутрішня поверхня стегна стабільніша, передача сили на педалі значно ефективніша, завдяки чому досягається вища продуктивність.

Воно сертифіковане?

Essax Shark запатентоване і зараз перебуває в руках технічної ради UCI, яка надасть свій вердикт щодо використання в змаганнях.

Як замовити?

Перед покупкою, будь ласка, порадьтесь із професіоналом для біомеханічного дослідження. Таким чином, це сідло не продається, його прописують, як препарат.

Втім, якщо ви не готові до подібних "ліків", можете піти простішим шляхом: скористатися послугою "тест сідла"

Saddle Essax Shark

Схожі статті

Американец собирается пересечь Атлантику на педальной подводной лодке
Підседіл FSA з ексцентриком
Як вдало виставити оптимальній кут сідла на гірському велосипеді?

Прокоментувати статтю