Велосумки ROSWHEEL та SAHOO - кращий вибір велосипедиста.

Велосумка Саху в трикутник рами

На фото велосумка Sahoo під раму велосипеда.

 

У зв’язку зі зростанням популярності байкпакінгу впродовж останнього десятиліття на світовому ринку з’явилося досить багато виробників велосумок. Якщо говорити про відомі «народні» бренди, які чітко дотримуються балансу між ціною та якістю, то першою спадає на думку компанія Roswheel. Саме з продукції цієї фірми розпочалося знайомство з байкпакінгом вже майже у цілого покоління велосипедистів. І навіть більше — це сумки, які дали квиток у перший велопохід мільйонам туристів по всьому світу.

Шанхайська компанія Roswheel почала працювати над розробкою велосумок у 2007 році. Спочатку партії товару були невеликими, відшивалися вручну і призначалися виключно для внутрішнього китайського ринку. Після 14 років активної роботи над розширенням модельного ряду та вдосконаленням технологій пошиття Roswheel здобув репутацію виробника високоякісних сумок та завоював безперечну довіру велолюбителів. 

велосипедні сумки Roswheel

На фото сумки на велосипед Roswheel

Сумки для байкпакінгу та велотуризму від Roswheel відрізняються продуманою конфігурацією, якісними матеріалами, надійними швами та стильним дизайном. Сьогодні продукція цього бренду успішно реалізується у більш ніж 50 країнах світу, в тому числі й в Україні. Модельний ряд налічує близько сотні товарів. Фірма має у своєму розпорядженні чотири фабрики та один з найбільших складів з продукцією на північному сході Китаю. За час свого існування бренд сумарно продав понад 20 мільйонів сумок, призначених як для тривалих походів, так і для одноденних виїздів, тренувань, змагань та ком’ютингу. 

Варто зазначити, що раніше Roswheel також займався випуском інструментів, камер, рукавичок, шоломів та інших аксесуарів для велосипедів. Проте гордістю бренду завжди були сумки на кермо, верхню трубу, підсиділ та багажник, а особливо — сумки для смартфонів з прозорим віконцем для роботи з тачскріном. Тому у 2012 році виробник вирішив зосередитися виключно на розробці нових типів велосумок та вдосконаленні наявних моделей з урахуванням останніх тенденцій у велоіндустрії. Сьогодні фірма вкладає значні кошти у проведення фундаментальних досліджень задля того, щоб її продукція залишалася кращою на ринку і навіть трішки випереджала свій час.

Як стверджують представники компанії, місія Roswheel — виробляти функціональні товари із простою конструкцією, які задовольнять потреби кожного велосипедиста, підійдуть для будь-якої покатеньки чи велоподорожі, дозволять мандрувати як завгодно далеко та заслуговуватимуть на повну довіру.

Нещодавно Roswheel вирішив зосередитися на виробництві сумок преміальної якості, які відповідають найвищим вимогам споживачів. Випуском моделей середньої цінової категорії тепер займається дочірній бренд цієї всесвітньо відомої фірми — компанія Sahoo. Вона перейняла від Roswheel увесь чотирнадцятирічний досвід та напрацювання, щоб створити високоякісний товар по демократичній ціні. 

велосумка на раму Sahoo

На фото велосумка на раму Sahoo Pro вологозахищена

Продукція Sahoo зайшла на український ринок у 2020 році та одразу викликала шалений ажіотаж, адже у велосипедистів нарешті з’явився шанс за невеликі гроші укомплектувати свій байк дійсно якісними сумками для прогулянок по місту або походів. Крім того, Sahoo ― це оптимальний варіант для тих, хто має обмежений бюджет або не впевнений, що перевезення вантажу в нарамних сумках йому точно підходить.

Наявність кількох лінійок товарів з різним призначенням та характеристиками дозволяє вибрати з усього різноманіття моделей ті велосумки які підходять саме вам. Серії різняться між собою ступенем водостійкості, типом кріплення, способом обробки швів та матеріалами. На кожній сумці передбачені світловідбивальні елементи у вигляді смуг, елементів декору чи логотипів. Це підвищує видимість велосипеда на дорозі для більшої безпеки при пересуванні в умовах погіршеної видимості.

Кожна лінійка велосумок має свій унікальний дизайн, тому придбавши комплект із кількох моделей можна не лише покращити естетичну привабливість байка, а й підкреслити індивідуальність та почуття стилю його власника. Всі моделі сумок Sahoo виконані у стриманій кольоровій гамі. Найчастіше використовується універсальна комбінація відтінків сірого та чорного кольорів, які виграшно виглядають на рамах будь-якого забарвлення. 

Особливо популярними серед велосипедистів-початківців є серії Classic та Urban. Причини: доступна вартість, практичність і широкий асортимент сумок. Найчастіше їх купують жителі мегаполісів, які використовують велосипед як транспортний засіб для того, щоб добиратися на роботу чи навчання, а також любителі покатеньок вихідного дня або велопрогулянок містом. Приємним бонусом є те, що сумка на раму та фідер (сумка під флягу) серії Classic працюють по принципу термоса завдяки внутрішньому теплоізоляційному шару та зберігають вміст холодним або гарячим впродовж тривалого часу.

Сумки Classic та Urban мають базовий рівень вологозахищеності, тоді як лінійка Essentials вже може вберегти речі від короткочасної зливи. Якщо ж ви збираєтесь у багатоденний похід або ж плануєте перевозити цінні речі по місту, то для цього найкраще підійдуть велосумки серії Dry та Pro. Вони повністю герметичні, тож у вологи немає жодних шансів потрапити всередину. Ідеальну водонепроникність забезпечують сучасні синтетичні матеріали, запаяні шви, прогумовані змійки та конструкція roll-top («скрутка»). Лінійка Pro відрізняється меншою вагою, що актуально під час змагань та тривалих велоподорожей, у яких грає роль кожен грам навіски на велосипеді. Це найбільш технологічно досконалі сумки, які по своїх характеристиках наближені до продукції вищої цінової категорії.

Сумки для велосипеда Sahoo

На фото велосипедні сумки Sahoo

Яку б з чотирьох серій ви не обрали, перед тим, як почати використовувати сумки, не забудьте підготувати свій велосипед до байкпакінгу. У процесі експлуатації текстильні застібки труться об раму, що через деякий час призводить до пошкодження фарбового покриття. Якщо ви будете кататися по бездоріжжю, то пил та бруд, які потраплятимуть під стрічку Velcro, працюватимуть як абразив та пришвидшать протирання шару фарби. Щоб уникнути цього, потрібно наклеїти на місця, де будуть знаходитися кріплення, захисну антигравійну плівку. Важливо періодично контролювати її цілісність та вчасно замінювати на нову. 

 

Схожі статті

Свіже надходження велосумок Roswheel. Щойно з конвеєра
Велосипедні сумки Roswheel
Нове надходження сумок Roswheel

Прокоментувати статтю