Велосипед Аарона Trek Session 9.9 обладнано прототипами нових задніх перемикачів з технологією Shadow Plus, прототипами нових манеток та гальм.

Як і очікувалось технологія Shadow Plus перекочувала на нові перемикачі Saint. Сенсу черговий раз описувати переваги даної технології немає, слід лише додати, що саме в таких дисциплінах як даунхілл розкриється весь її потенціал. Оцінити зовнішній вигляд новинок поки доволі проблематично, оскільки були представлені дуже ранні прототипи, проте, як заявили Shimano, групсет буде виконано в класичних для нього кольорах: чорний з жовтим.

Також велосипед Гвіна обладнано гальмами з новими чотирипоршневими каліперами. Як і на попередній версії, каліпер виконано з двох частин, скріплених між собою болтами. Як і у попередника, використовуються поршні різного діаметру для покращення модуляції. Гальмівні ручки виглядають, як злегка модифіковані XTR Trail.

Нові манетки – це модифікація минулорічних Deore XT, проте на нових зразках встановлено помітно коротші ричаги, які в свою чергу мають рель’єфну текстуру спереду та ззаду.

за основу взято матеріали bikeradar.com

Схожі статті

Розпродаж взуття Shimano
Пара актуальних відео з гонщиком Trek World Racing Аароном Гвіном
Акційні ціни на велошампунь та поліроль Shimano

Прокоментувати статтю