Протест проти забруднення повітря!

 

Громадська група «Stop Killing Cyclists» провела черговий протест. Цього разу протест був націлений проти забруднення повітря та проходив під стінами головного офісу Департаменту Транспорту в Лондоні. Група стверджує що більш ніж 9,500 мешканців Лондона стають жертвами забруднення.

«Stop Killing Cyclists», яка відома своїми лежачими протестами, закликає однодумців зібратися 27 квітня та протестувати проти неефективних дій уряду щодо боротьби з забрудненням.

Співзасновник групи Доннахад МакКарті запропонував забороняти використання автомобілів кожен раз коли якість повітря за нормами ЕС знижується, та повністю заборонити використання дизельних двигунів на 5 років та використання двигунів на інших видах викопного палива на 10 років.

«Комітет організації «Stop Killing Cyclists» вирішив що нам потрібно організувати протест проти забруднення повітря під стінами головного офісу Міністерства Транспорту, так як більш ніж 9,500 мешканців страждають від забруднення щороку!» - каже  Доннахад МакКарті.

«У тому числі 3,800 велосипедистів, 15 з яких стають жертвами автомобілів»

«На даний момент наша політика спрямована на покращення велосипедної інфраструктури та безпеки велосипедистів!»

Він стверджує що уряд своїми діями заважає покращувати екологічне становище, наприклад підвищенням податків на покупку екологічного транспорту, та зниженням податку на звичайні автомобілі з бензиновими та дизельними двигунами, а також лобіюванням зниження екологічних стандартів в Європі. МакКарті також критикує заборону використання камер на паркінгах та плани уряду підвищити норми забруднення в Лондоні та інших містах аж до 2030 року!

лежачий протест

Схожі статті

Заборона руху транспорту вздовж набережної Сени
Вітаємо з Днем Перемоги!
Армстронг и Бассо извинились за воскресный протест гонщиков

Прокоментувати статтю