64-літній пенсіонер Анатолій Пузь готувався до самої грандіозної подорожі в житті Кілька десятиліть – читав книги, продумував маршрут. Безпосередньо перед виїздом підлатав свій велосипед, купив намет та прапор. Взявши з собою 4500 російських рублів він відправився в подорож, яка триває вже більше 2 місяців.

На днях чоловік дістався до Мурманська. Тут його зустріли місцеві активісти, допомогли з одежею та відпочинком, хоча дідусь чинив опір, адже не хотів афішувати свій велопробіг та робити з нього подію.

"Это действительно велопробег. Я по музеям не хожу. Я только по мемориалам – кладу венки. У меня в чемодане находятся траурные ленточки – я их взял в Севастополе. Был я в Мурманске и сейчас нахожусь здесь. Вот вчера положил венок, на котором написано: “Мурманску от велотуриста с Севастополя”. Такой же венок я положил в Ленинграде, в Москве, в Туле, Волгограде, Новороссийске, Керчи", - каже пенсіонер.

Нагадаю, що минулого року Анатолій Пузь вже вирушав у велопробіг з Севастополя до Львова через Луганськ, подолавши 3500км

Після Мурманська його відправлять поїздом до Москви, де він знову сяде на велосипед та вирушить до рідного Севастополя.

пенсионер, велопробег, мурманск, севастополь, пузь

Схожі статті

Велосипед визнано самим швидким видом транспорту в Мілані.
Як розучитись кататись на велосипеді?
Річард Тодей подолав майже 1.5 тис. кілометрів на старовинному велосипеді Пенні-фартинг.

Прокоментувати статтю