Педалі. Новинки від Xpedo та Wellgo.



Нові Xpedo Ambix — педалі фліп-флоп для МТБ, на яких можна ганяти як у контактному взутті, так і в звичайному. Топталочна половина має 10 шипів, що регулюються. На вибір доступно п'ять кольорів, контактний механізм має можливість налаштування жорсткості. Підшипники, звісно, закриті. Заявлена вага — 400 грамів, роздрібна ціна поки ще не оголошена.



F315 — складана педаль цікавої конструкції. Вона не опускається, а скоріше розкривається, немов дверні стулки. В розкритому стані вона стирчить з шатуна всього на 4 сантимтери, що компактно, погодьтесь. Пін в центрі фіксує педаль в закритому положенні.





Quick — це зйомна педаль, розроблена з метою трохи ускладнити процес крадіжки велосипеда. Педаль знімається без використання інструментів, потрібен лише ключ. Зручне рішення для моментів, коли треба на пару хвилин заскочити до магазину.



Rhythm — датчик каденсу з інтерфейсом Bluetooth Smart або ANT+, який чіпляється за вісь між педаллю та шатуном. Його можна швидко переставляти між декількома велосипедами. Датчик важить 25 грамів та працює близько 200 годин на батарейці CR2032.

Сайти виробників: Xpedo, Wellgo. Source.

Схожі статті

Велосипедні педалі Wellgo
Нове надходження педалей Wellgo
Гидравлические переключатели передач выходят в массы

Прокоментувати статтю