Почнемо з заднього перемикача. Новий SLX було створено на основі XTR Shadow Plus, на який він став дуже схожий візуально. Разом із зовнішнім виглядом перекочувала і нова фіча: тумблерок, що при активації суттєво уповільнює хід лапки перемикача, тим самим знижуючи коливання ланцюга. Ця новинка прийдеться до смаку любителям агресивного катання з безліччю швидкісних кам`янистих спусків.

Shimano також не забули про більш традиційну та легшу версію M670 без використання технології Shadow Plus, яка теж буде доступна у продажу. Обидва варіанти перемикача будуть у версіях з середньою та короткою лапками, а також з різними варіантими кріплення перемикача до рами: стандартним та direct mount(про це трохи нижче)

Також змінили дизайн переднього перемикача, щоб збільшити кліренс заднього колеса на найнерах. Але найбільш очевидні зміни торкнулися нових систем: вони все ще виконані в двоколірному варіанті, як нинішня версія, але новий павук та форма шатунів знову ж таки візуально сильно нагадують XTR.

Шатуни доступні у трьох варіантах: дабли 38-26, 40-28, 38-24 та тріпл 42-32-22.

Манетки відтепер мають коротші ричажки та можливість конвертації з 2х10 на 3х10.

Гальм зміни торкнулись менше: кілька косметичних змін та незначне зниження ваги. Гальма тепер комплектуються тришаровими роторами Ice Tech та OEM колодками. Гальмівні ручки сумісні з кріпленнями манеток для економії ваги та місця на кермі.

Задній перемикач з кріпленням Direct Mount

Не встигли ми звикнути до всіх нових стандартів, як Shimano запропонували альтернативний варіант кріплення заднього перемикача Direct Mount. Це нововведення забеспечує кріплення перемикача безпосередньо до дропауту рами за допомогою спеціальної пластини, що має зробити конструкцію жорсткішою. Виглядатиме це диво ворожої техніки ось так:

Тут зображено варіанти кріплення заднього перемикача зі стандартним кріпленням та Direct Mount для дропаутів під ексцентрик та вісі:

Тепер що стосується коліс. Вони будуть доступні в двох варіантах: MT66 та MT68, які в свою чергу будуть на вибір під стандартний ексцентрик або 15мм вісь. Колеса MT 68 також будуть у варіанті з заднім колесом під 12мм вісь.

У продажу новинки з'являться не раніше травня 2012 року

Схожі статті

Полная распродажа рам Kellys 2013 года!
Скидки на велосипеды Trek 2013 (обновление)
Розпродаж взуття Shimano

Прокоментувати статтю