Маючи більш ніж 40 років досвіду роботи з різноманітними амортизаторами, ми виправляємо помилки яких допустилися виробники в своїх продуктах. На даний момент фірма TFTuned докладає значних зусиль у розробці власного амортизатора. Для запобігання поширеної проблеми зі скручуванням пружини ми використовуємо технологію DAC (DualAirCan – подвійна повітряна камера) та особисту патентовану технологію TST (технологія TriSpring) – вам не потрібно буде обирати між різноманітними перевагами пружин або повітря. Відтепер ви маєте змогу отримати переваги обох типів амортизаторів в одному продукті.

Ідея єдиного амортизатора для усіх дисциплін  - це крок у майбутнє. Наші спеціалісти провели багато годин працюючи з новітніми технологіями, для того щоб мати можливість використовувати один амортизатор для даунхілу, ендуро або крос-кантрі. Технологія QuadBarrelTech (QBT) дозволяє використовувати звичайні налаштуванні відскоку та комперсії у поєднанні з можливістю регулювання під різні стандарти рам та колес (26”/650в/29”/фетбайки)

Кінцевий результат нашої роботи це багатофункціональний амортизатор який не тільки відмінно працює, а й виглядає неймовірно. Як тільки амортизатор потрапить до серійного виробництвами змінимо колір пружини на флуоресцентний жовтий, для того щоб райдери знали що ціна не показник якості пружини.

New Shock Development from TF Tuned

Схожі статті

Амортизатор Cane Creek DB Air.
Новий Smart Sam 2017 вже в продажу!
Bike Expo 2018 - Міжнародна виставка велосипедів та аксесуарів

Прокоментувати статтю