Всім ще з дитинства знайомий такий чудовий транспорт як велосипед. Він однаково подобається і дітям і дорослим. Сьогодні існує не тільки безліч його різновидів, але і велика кількість моделей, виготовлених на замовлення.

Вартість таких велосипедів може порівнюватися навіть з ціною на автомобіль. Такі моделі можуть собі дозволити тільки дуже забезпечені люди. Якщо ви любите просто таку їзду, то вам не обов'язково витрачати тисячі доларів для його покупки. Можна вибрати велосипед на velosiped.com під свій бюджет і насолоджуватися поїздкою. Але все ж пропонуємо ознайомитися з деякими з найдорожчих велосипедів світу.

1. Модель Koga Kimera створена в Голландії спеціально для спортивної їзди по колу. Вартість її досягає майже 5000 $. Корпус виготовлений з композитних матеріалів, тому він дуже легкий і міцний. Над аеродинамікою велосипеда працював цілий відділ інженерів, її проектували на комп'ютері. На Koga Kimera можна розігнатися до 75 км / год. Це справжній болід формули-1 в світі велосипедів.

2. Спортивний велосипед для гір Delta 7 Ascend Road Bike має вагу всього 1,5 кг. Його рама має особливу трубчасту структуру, що робить його одночасно легким і міцним. Такий велосипед практично неможливо зламати, навіть при самій екстремальній їзді. Цікаво, що він не має обмежень за вагою для людини. Вартість моделі доходить до 12 тисяч $.

3. Міський велосипед Chanel був випущений всього в кількості 50 штук. Вартість 1 примірника дорівнює 28 тисячам доларів. Рама полегшена, зроблена з алюмінію. На сідло пішла дорога теляча шкіра. У наборі також йде насос в чохлі і дві сумки, які можна носити окремо. Також виробник дарує користувачам фірмову косметичку від Chanel. В даний час всі моделі вже давно продані, і їх знайти можна тільки на аукціонах.

4. Велосипед Litespeed Blade за $ 39 000 можна назвати повноцінною хай-тек моделлю. Він дуже легкий, використані ободні гальма замість важких дискових. У нього найшвидкісніша рама і передня вилка. Ця модель для схиблених любителів швидкісної їзди.

5. Велосипед Bugatti з вуглецевого волокна за 39.000$. Модель вагою в 5 кілограмів та з особливим аеродинамічним амортизатором керма тиражем лише в 667 штук.

6. BERU f1 Systems Factor 001 за ціною до $ 40 000 є найбільш дорогим серійним велосипедом в даний час. Виробник використовує найсучасніші композитні матеріали на всіх елементах: від ручок до гальм. Велосипед розрахований на дальню їзду, але по хорошому асфальту.

Схожі статті

Знижки на велосипеди Trek Marlin 2016!
"Двоколісні хроніки" на велосипедах Trek!
Знижки до Нового Року на дитячі велосипеди Trek

Прокоментувати статтю