Ну що, котятки, думали, що вже не побачите ім'я Ленса Армстронга в ленті новин?
 
Дарма, бо Ленс збирає власну команду, аби виграти свій восьмий титул!
 
Ні, це не жарт на перше квітня і навіть не пранк. Він дійсно збирається виграти восьмий титул переможця Тур де Франс. Вважаєте ви його семикратним переможцем, чи ні — він вважає, тому відлік починає не з нуля.
 
На костях команди IAM cycling, яка по закінченню сезону 2016 року припинила своє існування і продала ліцензію Світового Туру, Ленс збирає нову команду зі старими і знайомими обличчями під іронічною назвою "Better Call Lance", яку проспонсорує американський телеканал AMC, відомий по серіалу про судові суперечки "Better Call Saul". Вловили, в чому прикол?
 
Це ще не все. Дзвінок від нового виборця США Дональда Трампа дає потужний поштовх у просуванні мрії Ленса — давати другий шанс тим, хто попався на вживанні допінгу. Цьому перешкоджає довічний бан, але Армстронг сподівається на скорочення вироку до чотирьох років, що технічно дасть йому право виступити на найвищому рівні вже в сезоні 2017 року, у віці 45. Ленс каже, що він дуже радий новій перспективі і хоче "стулити рота всім молодим велосипедистам".
 
Сюрпризи на цьому не закінчуються: в команду вже запрошені Кріс Хорнер (США, 45 років) на прізвисько "Дідусь", який вже кілька років поспіль намагається знайти місце в команді зі змінним успіхом, Том Даніельсон (США, 38 років), Джордж Хінкепі (США, 43 роки), Леві Лейпхаймер (США, 43 роки), Флойд Лендіс (США, 41 рік), Девід Забірскі (США, 37 років) і Крістіан Ванде Вельде (США, 40 років). Також в команді може опинитись британець сер Бредлі Уиггінс, який цього року став мішенню для обвинувачувачів, якщо Ленсу вдасться владнати фінансові питання з ним. Також в команді опиняться тріатлети:  чемпіон Олімпіади в Пекіні і переможець цьогорічного Айронмену на Гавайях Ян Фродено (Германія, 35 років), Йозеф Айрам (Каталонія, 38 років), який фінішував в тих же перегонах, а також влогер з ютубу Валентин Санхуан (35 років), який пройшов перегони Gaes Titan Desert і п'ять різних Айронменів в 2016 році.
 
Частиною дрім-тім Армстронга "Better Call Lance" можуть стати Оскар Севілья (трикратний чемпіон Вуельти Колумбії), Густаво Цезар Велосо (двократний чемпіон Вольти Португалії) і Мірсамад Пурсейдіголахур (двократний чемпіон Туру Ірану), а керувати командою буде старий добрий знайомий Йохан Брюнель і Маноло Саіз. Таким чином, Ленс оточив себе досвідченими (кхе-кхе) особистостями, які знають, що роблять. Чи буде присутній в команді злий геній Мікеле Феррарі, наразі невідомо. Гадаємо, що буде.
 
Питання залишилось за малим: чи скостять Ленсу довічний бан до чотирьох років?

Source.

Схожі статті

Армстронг примет участие в Туре Катара 2010 года
Армстронг встретится с президентом Мексики
Армстронг выиграл гонку на маунтинбайках в Колорадо

Прокоментувати статтю