Fox Racing Shox оприлюднили інформацію про свою нову розробку Fox Float iCD, прототип якої раніше було помічено на велосипедах Геофа Кабуша (Scott-3Rox Racing) та Кетрін Пендрел (Luna) . Новий електронний демпфер з’явиться на прилавках 2013 році як на вилках так і на задніх амортизаторах.

iCD – нова виносна електронна система керування вилкою, заднім амортизатором або обома одночасно. Вона являється частиною Fox Intelligent Ryde Dynamics(iRD), передової системи керування підвіскою. iCD дає можливість перемикати від максимально жорсткого режиму Climb до повністю відкритого Descent(проте без режиму Trail, як на традиційних вилках та амортизаторах Fox ) за допомогою перемикача, що кріпиться на кермо з двома або трьома режимами в залежності від комплектації: Climb(вилка та аморт), Сlimb(тільки аморт) та Descent (вилка та аморт).

Новинку було розроблено сумісно з Shimano. Float iCD використовує той само акумулятор, що і група Shimano Di2, який забезпечує роботу до двох з половиною місяців.

Як стверджують представники Fox, налаштування iCD можна буде змінювати за допомогою комп’ютера, який також можна буде використовувати для оновлення прошивки та діагностування несправностей.

Схожі статті

Fox Racing Shox випробовує електронну підвіску
Спортивні окуляри TIFOSI
ЄВРОБАЙК 2022 - міжнародна велосипедна виставка

Прокоментувати статтю