Fox презентували оновлення 2013: нові вилки з діаметром ніг 34мм, значно легші 29” вилки та їхній довгоочікуваний підсиділ DOSS.

Що таке CTD?

CTD – це новий демпфер, яким будуть обладнані всі нові вилки Fox 32 та 34 та задні амортизатори Float . Разом з купою налаштувань, таких як низькошвидкісна компресія, блокування, пропедал та поріг пробою, в демпфері CTD буде можливість об'єднувати всі вищезазначені функції в пресети, налаштовані спеціально для різних умов катання.

“Clinb” – самий жорсткий режим, в якому повністю закрито демпфер з дуже високим порогом пробою. В вилках орієнтованих на кросс-кантрі цей поріг буде максимальним, в той час, як для трейлових вилок це опція буде помітно м'якшою.

“Trail” як і у попереднього режиму, задіяно поршень blowoff, проте додатково застосовюється камера низькошвидкісної компресії. В топових моделях буде ах три позиції Trail mode для максимально тонкого налаштування. Trail Mode за своїми характеристиками сильно нагадує нинішній ProPedal.

І нарешті режим “Descent”: в ньому вимкнено поршень Blowoff , демпфер максимально відкритий для найчутливішого відпрацювання нерівностей з максимальним використання ходу амортизатора в ситуаціях зі швидкісними технічними спусками.

Для управління підвіскою буде використовуватись виносна трипозиційна манетка, якою можна керувати вилкою, заднім амортизатором, або обома одночасно(аналогічно до TwinLoc від Scott)

Вилки Fox 34 та новинки 650B

Колекція вилок для ендуро поповнилась новими моделями. Адже вилки з діметром ні 34мм показали жорсткіть на 20% більшу за вилки з діаметром 32мм, при цьому з вагою, що на 200 грамів нижча за аналоги з діаметром 36мм. Модельний ряд також поповнився двома вилками стандарту 650B з ходом 160мм.

Нові Fox 34, як і всі повітряні моделі вилок з ходом 130-180мм отримали нову повітряну пружину.

В плані ваги Fox побили власний рекорд. Так топова 32 Float 26 100 FIT CTD буде важити 1350 грамів.

Drop On Steep Stuff

І звісно ж довгоочікуваний підсиділ DOSS, перша згадка про який була більше двох років тому, нарешті побачив світ:

за матерiалами bikeradar.com

Схожі статті

Полная распродажа рам Kellys 2013 года!
Скидки на велосипеды Trek 2013 (обновление)
ВелоКиїв вітає з Новим роком!

Прокоментувати статтю