Флаготримач Bontrager тепер виготовляється з перероблених рибальських сіток.
 
За останні 22 роки компанія Trek виготовила сотні тисяч фляготримачів Bontrager. Цей простий, легкий та довговічний девайс, вагою менше 50 грам відтепер стане ЕКО, оскільки виготовлятиметься з перероблених рибальських сіток, які тепер, замість забруднювати планету, отримають "нове життя".
 
Як ви мабуть знаєте, наразі в світовому океані плаває близько 140 мільйонів тонн пластику. І це число, за підрахунками, щороку збільшується на ще 8 мільйонів тон. Це завдає великої шкоди нашій планеті. Але є і хороші новини - все більше людей та компаній починають сприяти скороченню пластикових відходів або їх переробці.
 
Ось і компанія Trek долучилась до руху, підписавши партнерство з NextWave - міжгалузевим консорціумом компаній, що працюють над зменшенням приголомшливого обсягу пластику, що руйнує наше довкілля. Зокрема членами цього консорціуму є також компанії Dell, General Motors, IKEA, HP, Interface, Humanscale, Herman Miller, та Bureo. Остання займається переробкою тих самих рибальських сіток на дрібні гранули, з яких потім можна виготовляти сонцезахисні окуляри, скейтборди, фляготримачі та багато іншого.
 
"Фляготримач хоч і не великий продукт, але це та щілинка, яка відкриває великі двері. Тільки цього року 4000 квадратних метрів рибальських сіток отримали "нове життя". Це має велике значення." - прокоментували в Trek.
 
Тож якщо вам не байдуже питання екології, можливо Ваш наступний фляготримач буде зроблено з рибальських сіток, зібраних на узбережжях Чилі.

Схожі статті

My Esel - дерев'яні велосипеди під замовлення.
Пристрій від Swytch перетворює будь-який велосипед в електробайк
Даруємо гроші!

Прокоментувати статтю