Фабіан Канчеллара припинив свою участь в Tour de France 2012 після 11 етапу, та вирушає додому, щоб підтримати свою дружину, яка от-от має народити йому другу дитину.

31-річний гонщик утримував жовту майку лідера протягом семи днів доки Бредлі Віггінс (Team Sky) не зняв її з нього після сьомого етапу La Planche des Belles Filles.

Канчеллара повернеться в кінці липня та прийме участь в літніх Олімпійських Іграх в Лондоні. На Олімпійських Іграх в Пекіні 2008 року Канчеллара виборов золото в індивідуальній гонці на час та бронзу в груповій гонці, яку згодом було замінену сріблом через допінгову дискваліфікацію Девіда Ребелліна.

«Рішення далося мені значно важче ніж можна було очікувати» сказав Фабіан. «Команда дуже добре виступає на Tour de France. Ми виграли етап, утримували жовту майку більше тижня, лідируємо в командній класифікації. Атмосфера всередині команди просто чудова. Все це робить мій від’їзд дуже важким. З іншого боку всі мої товариші по команді зрозуміли мене та підтримали моє рішення».

«Я не лише гонщик, я також чоловік та батько з другою дитиною на підході. Я хочу бути присутнім, коли моя дружина дасть життя моїй другій дитині. Це значно важливіше для мене ніж перемога в Турі або олімпійська медаль.».

Канчеларра тур де франс le tour de france cancellara

Схожі статті

Lizard Skins на Tour de France 2012
Tour de France 2012
Велосипед способен победить диабет за три минуты

Прокоментувати статтю