Dream Stem V1 в генеративному дизайні — один з найлегших виносів в світі.


 
Хоча генеративний дизайн ще не знайшов широкого розповсюдження, немає сумніву в тому, що він неймовірно крутий і практичний — скільки ще знайдеться прикладів використання, які розкриють його можливості?
 
Серед тих, хто знайшов генеративному дизайну застосування в сегменті споживчих товарів — художник і дизайнер з Брукліну Чі-Вей Вонг. Вонг займається архітектурою, промисловим дизайном і інтерактивними інсталяціями, тож він не чужинець, коли потрібно створити симбіоз дизайну і технологій.


 
Використовуючи комбінацію платформ Autodesk Fusion 360 та Project Dreamcatcher — програму для розробки генеративного дизайну і ускладнених досліджень, Чі-Вей розробив програмно-оптимізований винос керма, який віртуально має витримати тисячі ітерацій різних навантажень, прорахованих на основі фізичної моделі, замість реальних фізичних стрес-тестів. Завершений макет потім було передано на 3-D друк. Комерційний продукт планується виробляти з титану, а прототипи були зроблені з пластмаси і нержавіючої сталі.
 
Чі-Вей написав докладне пояснення на сайті Instructables про те, як він пройшов шлях від портів (базових фігур, з яких можна сформувати деталь) до правки алгоритму, за яким формується сітка.


 
Source.

Схожі статті

Прокоментувати статтю