Вже другий рік поспіль, магазин ВЕЛОКИЇВ підтримує щорічні змагання з автомодельного спорту!

14-15 січня 2017 року на території ТРЦ Караван (вул. Лугова 12, Київ) - відбулися наймасштабніші змагання Українського автомодельного спорту - Christmas Cup, перегони на радіокерованих моделях позашляховиків.

У змаганнях Christmas Cup взяли участь 50 кращих спортсменів з Києва, Одеси, Хмельницького, Мелітополя, Нікополя та інших куточків нашої країни. Було представлено 72 радіокеровані моделі позашляховиків.

Хто зумів відвідати змагання, а деякі завдяки онлайн трансляції в інтернеті, спостерігали боротьбу за звання Чемпіонів до останніх кіл. Все це супроводжувалося безліччю переворотів, складних обгонів і по справжньому захоплюючих моментів. Технологічна траса, складні трампліни і перешкоди, швидкість моделей під 60 км/год, наповнювали емоціями глядачів і уболівальників незалежно від їх віку. А найактивніші глядачі мали можливість брати участь у конкурсах, за що отримували цінні призи від партнерів заходу.

Christmas Cup 2017 має титули - гонка Чемпіонів, а також ювілейна гонка (проводиться 5-років поспіль), і завдяки ТРЦ Караван, вже 2-й рік поспіль ці змагання мають можливість спостерігати вживу величезна кількість глядачів. Також, організатори сміливо заявляють, що за рівнем підготовки і відвідуваності Christmas Cup є наймасштабнішими автомодельними змаганнями в Україні.

Запрошуємо всіх на Christmas Cup 2018, це буде ще масштабніше і вражаюче!

Також, Ви можете слідкувати за Christmas Cup на офіційній сторінці:

https://facebook.com/rc.christmas.cup

Схожі статті

21 серпня в м. Рахів відбудеться гірський веломарафон "Стежками Опришків"
Bike Expo 2018 - Міжнародна виставка велосипедів та аксесуарів
Bike Expo 2017 міжнародна виставка велосипедів

Прокоментувати статтю