Schwalbe запізнилась із запровадженням своєї безкамерної лінійки, але коли вона таки-з'явилась, включаючи Pro One, вийшло круто. Всі переваги гарної гуми Schwalbe та безкамерної системи у вигляді шосейної покришки, яку змонтувати легше за будь-що інше на цій планеті. Тепер Schwalbe планує зробити процес ще простіше з новою системою присаджування, яке називається Tire Booster.
Schwalbe Tire Booster
 
Монтаж і присаджування безкамерних покришок зіпсувало багато бортувальних лопаток і нервів механікам. Корінь проблеми полягає в великому об'ємі повітря, який потрібен, щоб швидко накачати шину і кордовий обідок надійно зачепився за стінку обода. Багато рішень було запропоновано, щоб уникнути домашніми механіками використання компресора — типу насосів з двома камерами Overdrive від Lezyne та Flash Charger від Bontrager, або балончиків з CO2.
 
SchwalbeTireBooster
Schwalbe тепер пропонує пристрій Tire Booster, розроблений разом з британською компанією Airshot. Він працює в той же спосіб, як насос із допоміжною повітряною камерою, але окремо від самого насоса (якщо ви вже купували собі Silca за кілька сот доларів). Накачайте Tire Booster своїм підлоговим насосом, а потім прикрутіть балон до клапана колеса. Переверніть ручку клапана на пристрої та до 11 бар (160 PSI) моментально перекачаються з балона до колеса і покришка сяде під крюки обода зі специфічним хрустким звуком. Для покришок великого об'єму можна використати спеціальний адаптер, щоб висунути клапан та збільшити об'єм повітря, який можна закачати в покришку.
Schwalbe Tire Booster
 
З вагою 435 грам цей пристрій легко кинути в машину, коли ви прямуєте на вашу локальну кантрійну гонку. Schwalbe активно тестує цю штуку на Enduro World Series. Хоча ми особисто не пробували використовувати її на шосейних безкамерках, ми бачили представника Schwalbe, який використовував ранній прототип на заході, присвяченому просуванні моделі Pro One цього літа і він працював без ніяких проблем кожний раз.

Схожі статті

Знижки 15% на весь асортимент гуми Schwalbe
Знижки на Notubes ZTR Crest
Скидки на самые популярные покрышки Schwalbe!

Прокоментувати статтю