Нещодавно Cane Creek представив повітряний амортизатор з сімейства Double Barrel для велосипедів олл-маунтін і ендуро з довжиною ходу 100 та 160 мм. А ще компанія представила два важелі дистанційного керування OPT та DROPT для блокування заднього амортизатору і підсіделу-дроперу.

На додаток до низки відомих технологій, що пропонують широкий діапазон незалежних налаштувань ступенів компресії і нівелювання розгойдування для підйому в гору, пріоритет був наданий чіткості роботи і надійності. Цього досягли шляхом оптимізації, а також завдяки новому повітряному амортизатору LinEair. Double Barrel Air і два важелі дистанційного керування OPT та DROPT з'являться в продажу наприкінці лютого.

Щоб підвищити надійність амортизатору, змащувальна голівка, що відокремлює мастило від повітряної пружини, була повністю перероблена і ущільнена на 26% більшою заглушкою квадратної форми, зробленою з високоякісної синтетичної гуми. Мета цього рішення — протидіяти сильному тертю і перегріванню під час довгих поїздок.

Для оптимізації чутливості і покращення герметичності, повітряний поршень переробили і зробили для нього водонепроникний ущільнювач більшої товщини з самозмащуваного матеріалу. Так вирішилася проблема втрати тиску в повітряному демпфері.



Double Barrel Air — це перший амортизатор Cane Creek з новою повітряною пружиною LinEair. Зрушення на початку ходу відбувається дуже легко, амортизатор добре підтримує в середині ходу, а в кінці прогресія різко зростає, щоб амортизатор не пробивало. В результаті маємо дуже чутливу і стабільну на всьому діапазоні повітряну пружину з лінійною характеристикою.

Double Barrel Air очікується по ціні €479,99.

OPT — це новий важіль дистанційного керування для будь-яких амортизаторів Cane Creek з функцією локауту Climb Switch. За допомогою ковзаючого регулятору можна ввімкнути постійну повільну компресію і відскок з налаштуванням на їзду вгору, що позитивно позначиться на ефективності педалювання.



За важіль просять €54,99.

Майже для всіх популярних телескопічних підсіделів з дистанційним керуванням, Cane Creek пропонує важіль з можливістю налаштування позиції рукоятки і виліту дроперу. Затискач сумісний з дистанційним важелем Matchmaker і може працювати з важілем OPT.

Ціна на DROPT — €76,99.



Source.

Схожі статті

Новий єдиний амортизатор TFTuned
Eurobike 2012. Cane Creek, Wellgo, Alligator, Spinner, FOX Racing Shox и многое другое
Амортизатор в гріпсах від Revolution

Прокоментувати статтю