Новозеландська компанія Velogicfit є розробником системи Right Bike, яка здатна підібрати для кожної людини велосипед відповідного до параметрів тіла, бажаного стилю їзди і дизайну. Новинка покликана допомогти майбутньому велосипедисту розібратися в плутанині розмірів і геометрії рам різних брендів. Як? - можна переглянути на відео:



Розробка являє собою стенд з вбудованою 3D-камерою і сенсорним дисплеєм. Покупцю лишень потрібно стати перед екраном і слідувати відео підказкам, - як поставити ноги і розвести руки, щоб вони співпали з відмітками на екрані. Пристрій вимірює довжину ніг по внутрішній стороні, довжину рук та інші параметри. Далі людині необхідно обрати на екрані бажану посадку та стиль їзди. Right Bike починає аналізувати отримані дані і порівнювати їх з усіма наявними моделями велосипедів, в результаті чого людина отримує короткий список підходящих байків.

За словами розробників, система гарантує покупцю вдалий вибір, а також підготує важливу інформацію про клієнтів персоналу велосипедних магазинів. Right Bike вміє вимірювати велосипедистів будь-якого розміру і віку, та навіть враховує, наскільки приблизно можуть вирости діти, щоб рекомендувати велосипеди з можливістю достатнього регулювання. Right Bike тестували в Новій Зеландії, Австралії, Тайвані та Німеччини. Наразі компанія розпочинає продаж системи по всьому світу.

Схожі статті

Eta: незвичайний і найшвидший велосипед в світі.
Знижки на велокомп'ютери VDO
В Англії з'явився велосипед, незамінний при ожеледиці

Прокоментувати статтю