З радістю повідомляємо, що довгоочікувана нова колекція спортивних та повсякденних окулярів американського бренда Tifosi вже з'явилась в продажу!

В колекції представлені як моделі, що вже зарекомендували себе серед українських велосипедистів - Podium XC, Tyrant, Veloce, Seek FC в актуальних кольорових рішеннях та різноманітних конфігураціях лінз, так і цілком нові - відповідаючі сучаним тенденціям велосипедної моди Davos, Brixen, Synapse, Camrock та інші.

Для прихильників універсальних рішень є моделі Mira, Vogel 2.0, Bronx, які однаково гарно пасуватимуть як до повсякденного вбрання, так і до спортивного екіпу. Ну й куди без вічної класики - ультрамодних Hagen XL в нових кольорових рішеннях! А ще є технологія Swivelink, втілена в елегантних класичних моделях Marzen та Highwire - крім прямих дужок вони мають в комплекті змінні, гнучкі та прогумовані, щоб ви мали змогу не розлучатись з улюбленими окулярами за будь-яких умов використання.

Всі моделі окулярів Tifosi ви можете приміряти та придбати в магазинах ВелоКиїв та Велодом, а також замовити в інтернет-магазині Velosiped.com.

Велопортал - дистриб'ютор бренду Tifosi в Україні.

Схожі статті

Нова колекція окулярів TIFOSI 2016
Спортивні окуляри TIFOSI
Надходження окулярів Tifosi

Прокоментувати статтю