Інтернет-магазин поповнений асортиментом високоякісних велосипедних аксесуарів від професійного американського виробника Lezyne. Це насоси виготовлені за патентованими технологіями з найякісніших матеріалів та спеціально розробленим дизайном і конструкцією, що відмінно відповідає вимогам велосипедного використання. Велокомп'ютери, які застосовують останні досягнення бездротових технологій. Світло, що має низку особливостей, які роблять його виключним на ринку та надзвичайно придатним на велосипеді. Мультитули виковані з легованої сталі, яка має надзвичайну міцність, що дарує їм надзвичайну довговічність, завдяки чому вірогідно ними зможе користуватись ще не одне покоління велосипедистів.

Велосипедна компанія Lezyne була заснована в 2007 році колишнім тріатлоністом Мікі Касушеком (Micki Kozuschek), який створив і компанію Truvativ після свого переїзду з Німеччини в США. В той час у інших виробників було майже нормою випускати дешеві пластикові "залізяки", якi не працювали належним чином. У новій компанії Lezyne була поставлена інша задача: виробляти першосортну продуктцiю на рівні high-end стандартів. Їх метою було поєднати міцні інженерні розробки та красивий дизайн деталей і компонентів.

Через 5 років, не зраджуючи поставленим цілям, стандартам і завданням, компанія Lezyne стала однією з провідних на ринку виробництва високоякісних аксесуарів для велосипеда. Неодноразові перемоги в тестах і нагороди фірми говорять самі за себе.

Компанія розташована у Каліфорнії та має власний завод у Тайванi де виготовляються насоси, інструменти, велосипедне світло, велокомп'ютери та інші аксесуари.

Lezyne - це вдале поєднання любові до велосипеда та пристрасті до дизайну. Продукцiя компанії функціональна та продумана до дрібниць, а також має вишуканий зовнішній вигляд.

Замовити та придбати продукцію Lezyne ви можете в інтернет-магазині "Velosiped.com"

Строк постачання від 1 до 3 робочих днів.

Схожі статті

Справжня чорна п'ятниця - у нас!
Велосипедні педалі Wellgo
Компоненти та аксесуари від KLS зі знижкою 15 відсотків!

Прокоментувати статтю